Gerelateerd

Actueel

02 jul
CNC Exotic Mushrooms gaat een strategische relatie aan met Ecovative om de bio-afbreekbare markt in de EU te ontwikkelen. Lees meer
13 okt
CNC Exotic Mushrooms achtste jaar op rij FD Gazelle Lees meer

Mycelium materialen

CNC Exotic Mushroom is partner van de in de VS gevestigde  (NY) Ecovative Design om exclusief de op Ecovative gepatenteerde mycelium materialen in Europa te produceren en distribueren.  Deze ontwikkeling ondersteunt het groeiende ecosysteem van mycelium producten door de gehele  EU. Mycelium is het netwerk van draden waaruit paddenstoelen groeien.

Ecovative gebruikt haar mycelium bio-productieplatform om prijswinnende, milieuvriendelijke materialen te laten groeien. Deze worden vervolgens gebruikt in een grote variëteit aan producten – van composteerbare verpakkingen tot aan materialen  voor meubels, akoestische wandplaten en isolatiematerialen  en voor het herstel van moeras en landschap.

CNC Exotic Mushrooms heeft een enorme expertise in het het groeien van mycelium alsmede een gevestigd distributienetwerk.  Het is d e productiefaciliteit  binnen Europa van mycelium gebaseerde producten. Het ondersteunt en draagt zorg voor het groeiende ecosysteem van mycelium gebaseerde producten voor Europese klanten. De samenwerking tussen Ecovative en CNC waarborgt een veilige en gecertificeerde bron van mycelium materiaal.

Bent u een Europese gebruiker die geïnteresseerd zijn in het bestellen van grotere hoeveelheden mycelium materiaal  voor bijv. bouwprojecten, akoestische materialen of verpakkingen?
Neem contact op via info@cncexoticmushrooms.com

Bent u een kunstenaar of designer bent en geïnteresseerd in het bestellen van kleinere hoeveelheden mycelium materiaal? Ga naar de Ecovative webshop (grow.bio).

Geïnteresseerd in het starten van je eigen bedrijf in mycelium producten?
Neem dan graag rechtstreeks contact op met Ecovative of ga naar www.ecovativedesign.com voor licentie opties.